Feldobnád a szobát, de nem tudod, hogy hol kezd?
Az üres falak tele vannak új lehetőségekkel. Készen állsz, hogy az otthonod középpontja legyen 1-1 csupasz faladból?

Összeszedtem pár ötletet, ahol nem számít a stílusod! Ám mégis kiemelik a személyiségedet és az ízlésedet, függetlenül attól, hogy gyűjtő, természet rajongó vagy a könyvek szerelmese vagy e.

  1. Merj!

Egy túlméretés fénykép vagy művész alkotás felhívja a figyelmet és beállítja a teret is. Próbálj ki egy minimalista térben egy színes absztrakt alkotást, mellyel vidámságot adhatsz otthonodnak vagy egy fekete-fehér fényképet.

Pinterest

2. Hangsúlyozz!

Gondolj a falad díszítésére is. Próbálj ki merész festékeket akár sablon használatával vagy fel is tudsz fogadni valakit aki elképzeléseidet megvalósítja, De használhatsz egyedi mintás tapétát is. Ezek a dekoratív díszítéseknek még nagyobb ereje van, ha kis térben használod.

Pinterest

3. Adj hozzá fényt!

A fali lámpák úgy adnak extra fényt, hogy nem foglalnak helyet a padlón vagy az oldalsó asztalon. A lényeg, hogy olyan lámpát válaszunk, ami egyszerre ad fény és stílusos a megjelenése is így magában is jól mutat a falon.

Pinterest

4. Képgaléria a falon!

Semmivel sem mutathatod meg jobban a saját személyiségedet, mint azzal ha egy egész falat szentelsz azoknak a képeknek, alkotásoknak melyek igazán te vagy.  Lehetnek ezek saját személyes képek vagy egyéb képek, falikárpitok, idézetek.

Választhatsz az egyszerű, szabályos elrendezés és a kusza kisebb-nagyobb váltakozó keretek közül is. Bízd magad az ösztöneidre! Használd a fantáziádat és az egész falat egészen a mennyezetig.

Pinterest

5. Növények a falon!

Napjainkban a növények már nem csak az ablakpárkányban ücsörögnek. Kipróbálhatod a falra szerelt ültetvényeket vagy a függő fűszernövényeket.

Pinterest

6. Tv a falon

Egyre többen tesszük fel a Tv-t a falra. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy a médiaszekrény tetejét felszabadítsuk. Ezzel a lehetőséggel a Tv-n kívül nem kell semmi mást fel fúrni a falra, a képeket, személyes tárgyakat a polcra tudjuk tenni.

Pinterest

7. Vászonra fel!

Hallottál már a vászonképekről? Biztosan, de valójába nem gondoltál még bele igaz?

Pedig remek lehetőség arra, hogy bármit de tényleg bármit szinte bármilyen formába és az általad kiválasztott méretben beszerezhess. Ezzel a módszerrel valódi művészetet vihetsz az otthonodba és ha kedvet kaptál, akkor keresd fel a Vászonkép nyomda csapatát és rendelésed végén írd be a VKN-HMI kódomat a kedvezményért.

Ha tetszett ez a bejegyzésem és nem szeretnél lemaradni a következőről sem, akkor kövess a Facebook oldalamon is vagy az Instagram-on, ahol még több tartalommal találkozhatsz.