Megkezdődött az iskola és vele együtt a suli után edzések, magán órák és nem tudod ki kit hova visz és mikor? Tudom most biztosan azt mondod, de hát van róla órarend, de vajon segít az egész hét esetleg hónap átlátásában úgy, hogy a munkába ne kattogj azon mit felejtettél otthon?
Ezek mellett még ott vannak a számlák és a fontos levelek is.

Ugye most gondoltál bele csak igazán. Hoztam nektek pár igazán ötletes dekorálási megoldást, mellyel igazán átláthatóvá tudjátok tenni a teljes család beosztását.

Ami mindenképpen szükséged lesz, ha szeretnéd te is megvalósítani ezeket az ötleteket az a naptár, hirdetőtábla, falra szerelhető mappák és persze néhány dekorációs elem, amitől beleillik majd az otthonodba.

A következő ötletekben találhatsz konyhába, nappaliba, szobába és előszobába is illőket, így aztán ha valahol van rá egy alkalmas területed máris kezdheted a kivitelezést.

Tiszta és rendezett megjelenés

Kezdjük is a sort egy egyszerű és letisztult hangulatú rendezővel.
A naptár nem más mint egy letépős nagy formátumú naptár, akár lehet lapozós is. A menü rész igazán izgalmassá teszi és milyen előrelátó ugye? A teljes heti menü kivan találva nem kell menet közben még ezen is töprengeni.

Komplett szervezett fal

Egy teljes fal, ami a beosztásról szól. Fekete táblafestékkel a háttérben játékossá válik, minden információ törölhető és újraírható. Inspirációkkal a tetején könnyebben indul a nap. Emellett anyának – apának külön lapja van a hétre, illetve minden gyerkőcnek is külön heti terve van. Ez aztán az igazán szervezett fal.

Aranyos és hatékony pasztell szervező

A pasztell színek imádnivalóak és vidám hangulatúak. A naptár, a heti emlékeztető és a teendők mind egy keretben vannak. Alatta két külön mappa a számlák és az egyéb papírokra részére.

Klasszikus megoldás

Egy ötletes megoldás azoknak aki szereti a sarkokat, mindennek megvan a maga hely és mindenkinek van saját kis kosara az irataival és feladataival. Naptár rész előre megtervezett és nincs más dolgunk mint hónap végén a szöveget letörölni és következő hónapba újra számozni és feliratozni.

Könnyed központi szervező

Friss és üde hangulatot kelt, teljesen a szoba éke ez a kis falszakasz. A palatáblára írva a következő hét feladatait lehet jegyzetelni, míg a nagy naptáron részletesebb információk vannak a hónapra vonatkozóan. Ezek mellett a bejövő és a kimenő levelek szép kosarai a falra akasztva lebegnek, alatta akasztókkal, melyre kisebb táskát, ékszereket … tudtok felakasztani.

Letisztult szervező

Egy irodába is illő heti rendszerező. A figyelem központjába természetesen a naptár van, mely könnyen törölhető táblán található. Alatta egy emlékeztető és egy feladatlista is van.

Te is kedvet kaptál egy ilyen szervező elkészítéséhez?

Ha tetszett ez a bejegyzésem és nem szeretnétek lemaradni a következőről sem, akkor kövess a Facebook oldalamon is vagy az Instagram-on, ahol még több tartalommal találkozhatsz.