December a ünnepek hónapja. Itt a karácsony, boldogság és vidámság – persze csak, ha nem éppen vásárolni készülsz, mert ott káosz van. 🙂

Te már feldíszítetted a lakást vagy most fogsz nekiállni? Hoztam pár apró tippet, amitől megjön a kedvetek az ünnepekhez.

Egyszerű kiegészítők

Talán a legegyszerűbb a kanapé hangulatának megváltoztatása, hiszen a párnák és takarók azonnali hatást gyakorolnak majd a hangulatodra. Válasz különböző méretű párnákat a még hangsúlyosabb díszítéshez. Ha pici a nappalid ezzel a trükkel máris szinte az egész nappalid karácsonyi lázban fog égni.

Pinterest

Mi maradt az előző évekből?

Nem kell minden évben teljesen lecserélni a dekorációt, elég csak az ötleten változtatni kicsit és máris egy teljesen új díszt kaphatsz.

Egy egyszerű tipp:
Vegyél egy üvegtálat vagy gyertyatartót és töltsd meg díszekkel, ha szeretnéd fénysorral és már készen is van a dísz.

Pinterest
Pinterest

Kis terek díszítése

Fogj egy vázát, tegyél bele stílusodnak megfelelő magasabb ágakat, akár piros bogyós ágakat vagy egyszerűen sima fehér ágakat és ha szeretnéd fokozni a hangulatot tegyél rá jól elrendezett fényfűzért. Este remek hangulatot lehet varázsolni a lakásba ezzel az apró kis trükkel.

Pinterest

Építs erdőt

Na jó csak vicceltem, de a mini fák szerintem tökéletes dekorációs eleme a karácsonynak. Én különösen szeretem őket főleg, hogy különböző méretekben lehet kapni. Ha szeretnéd feldíszíted led füzérrel, ha nem akkor csak párat tegyél egymás mellé vagy készíts egy egyszerű kis havas tájat ábrázoló jelenetet azzal a bizonyos piros autóval.

Pinterest

Palatábla

Ennyi, egy egyszerű palatábla. Egyre többünk otthonába található tábla valamilyen formában, nálunk egy egész fal van lefestve táblafestékkel és imádjuk.
Írjál karácsonyi idézetet a táblára vagy ha nem olyan magabiztos a kézírásod rajzolj fákat, gömböket, hópelyheket, ha úgy érzed ez sem a te asztalod akkor a boltokban kapható sablont vagy matricákat hívd segítségül.

Pinterest
Pinterest

Konyhai varázslat

Te mikor kezded a karácsonyi sütipróbát?
A konyhát legegyszerűbben sütivel lehet „díszíteni” vagyis elegendő az illata is. Azonban, ha te úgy gondolod, hogy ennél többet szeretnél nincs más dolgod, mint kis fákat vagy ágakat tenni az ablak köré esetleg a bögrék köré a hangulat elérése miatt.

Pinterest
Pinterest

Ha tetszett ez a bejegyzésem és nem szeretnétek lemaradni a következőről sem, akkor kövess a Facebook oldalamon is vagy az Instagram-on, ahol még több tartalommal találkozhatsz.