Biztosan sokan várjátok az augusztus, hiszen legtöbben ekkor mentek a családdal nyaralni, gyerekeknek még tart a nyáriszünet és szuper idő van, hogy a szabadba csináljatok programokat.

Azonban a lakberendezést kedvelők más miatt is várják ezt a hónapot, mégpedig ekkor jelenik meg az Ikea új katalógusa a következő évre.

A műanyagmentes július után, most a 2020-as Ikea katalógusban is látom az igyekezetet, hogy természetes anyagokból készült kiegészítők kerüljenek az otthonunkba. Ezek az anyagok legyenek bármilyen színűek természetességükből adódóan családiasabbá, barátságosabbá teszik környezetünket.

Ne aggódj, ha nincs saját nyomtatott példányod, mert ugye te is véded a környezettedet, akkor sincs gond, itt lehetőséged van átlapozni online a katalógust.

Én már ki is választottam a saját kedvenceimet:

KNIXHULT állólámpa

Újrahasznosított bambuszból készült állólámpa, mely egy modern otthont is vidámabbá tud tenni, mint a bambusz színe miatt, mint pedig érdekes formájából kifolyólag.

VISBACK poszter tartó

Szintén bambuszból készült képakasztó, mellyel különböző méretű posztereket/képeket tehetünk ki otthonunkban. Stílusában a letisztult és modern vonalat követi, így ajánlom mindenkinek.

EVEDAL asztali lámpa (van állólámpája is)

A hagyományos skandináv dizájn ötvözete ez az üveg és bronz párosítása. Igazán mutatós része lehet a szobának.

FADO asztali lámpa

Kellemes hangulatvilágításhoz szinte elengedhetetlen lehet a 2020-as évben ez a kis gyöngyszem.

KUNGSFORS hálós táska

Mindenképpen szerezzetek be egy ilyen szőtt, hálós szatyrot a vásárláshoz, hiszen, ha magaddal viszed a bevásárláskor nem lesz szükséged műanyag zacskókra. Nem csupán a vásárlás alkalmával tudod használni, de otthon is tarthatsz benne gyümölcsöt és zöldséget.

TJUSIG akaszt

Egy egyszerű, letisztult tervezésű akasztó, mely tömör fából készült. Szuperül feldobhatsz vele egy számodra már unalmasnak tűnő előszobát vagy irodát.

SKUGGBRACKA ágynem

Nagyon szeretem a fekete-fehér színkombinációt, így mondhatni természetes, hogy ez a modern ágynemű huzat is elnyerte tetszésemet.

IDASEN szekrén

Gyerekkoromat előidéző üveges szekrény, amit nagymamám tálalószekrénynek használt. Napjainkra ez a tolóajtó, üveges szekrény pedig szinte bármilyen funkciót betölthet, akár az irodánk éke is lehet, mint az a képen is láthatjátok.

JONAXEL váz kosarakka

Szuper kis lehetőség a ház bármely tájékán használható, legyen szó a fürdőszobáról, háztartási helyiségről, a kamráról vagy akár egy meglévő gardrób szekrény belsőjének újra gondolásáról. Most, hogy így belegondolok szuper lenne a mi kis kamránkba is… ajajj… megyek az Ikeába.

VEDBO fote

Időtlen, kényelmes, bárhová illő, mindenhez passzoló. Kell, hogy ennél többet tudjon egy fotel?

SINNERLIG függőlámp

Zárásképpen szeretném megmutatni nektek ezt az eddigiekhez hasonlóan bambuszból készült szőtt, dekoratív lámpát. Különleges formájának köszönhetően egy semleges szobát is képes melegséggel feltölteni.

Nektek is ennyi kedvencetek van az új katalógusból?

Ha tetszett ez a bejegyzésem és nem szeretnétek lemaradni a következőről sem, akkor kövess a Facebook oldalamon is vagy az Instagram-on, ahol még több tartalommal találkozhatsz.